Pazartesi, Ekim 3, 2022

Spider-Man Remastered çıkış saatleri ve sistem gereksinimleri

Bunu Kaçırma

Diğer İçerikler

Son zamanlarda bir heyecan fırtınasına dönüşen Spider-Man Remastered sonunda çıkıyor. Insomniac Games, herkesin önceden planlarını yapabilmesi ve kolayca hazırlanabilmesi için izlenecek zaman dilimlerinin bir listesini paylaştı. Paylaşılan liste aşağıda bulunuyor. Oyun, Türkiye için 12 Ağustos saat 18.00’da piyasaya çıkacak.

  • Los Angeles (PDT): 8.00, 12 Ağustos
  • New York (EDT): 11.00, 12 Ağustos
  • Londra (BST): 16:00, 12 Ağustos
  • Berlin (CEST): 17:00, 12 Ağustos
  • Dubai (GST): 19:00, 12 Ağustos
  • Tokyo (JST): 12.00, 13 Ağustos
  • Sidney (AEST): 1.00, 13 Ağustos
  • Auckland (NZST): 3.00, 13 Ağustos

Insomniac Games, ön yüklemenin henüz mevcut olmadığını, ancak bunun için zamanın yaklaştığını söylüyor. Satın almadan önce, çıkış tarihinin yanı sıra Spider-Man Remastered’ın sistem gereksinimlerini de kontrol etmek isteyebilirsiniz. Oyunun sistem gereksinimleri aşağıda bulunuyor.

Minimum (720p, 30 fps)

  • Grafik ön ayarları: Çok düşük
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 950 veya AMD eşdeğeri
  • CPU: Intel Core i3-4160 veya AMD eşdeğeri
  • RAM: 8GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • Depolama: 75 GB HDD

Önerilen (1080p, 60 fps)

  • Grafik ön ayarları: Orta
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580
  • İşlemci: Intel Core i5 4670 veya AMD Ryzen 5 1600
  • RAM: 16GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • Depolama: 75GB SSD

Çok Yüksek (4K, 60 fps)

  • Grafik ön ayarları: Çok Yüksek
  • GPU: Nvidia GeForce RTX 3070 veya AMD Radeon RX 6800 XT
  • İşlemci: Intel Core i5 11400 veya AMD Ryzen 5 3600
  • RAM: 16GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • Depolama: 75GB SSD

Işın İzleme (1440p, 60 fps veya 4K, 30 fps)

  • Grafik ön ayarları: Yüksek, Işın İzleme Yüksek
  • GPU: Nvidia GeForce RTX 3070 veya AMD Radeon RX 6900 XT
  • İşlemci: Intel Core i5 11600K veya AMD Ryzen 7 3700X
  • RAM: 16GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • Depolama: 75GB SSD

Maksimum Işın İzleme (4K, 60 fps)

  • Grafik ön ayarları: Yüksek, Işın İzleme Çok Yüksek
  • GPU: Nvidia GeForce RTX 3080 veya AMD Radeon RX 6950 XT
  • İşlemci: Intel Core i7 12700K veya AMD Ryzen 9 5900X
  • RAM: 32GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • Depolama: 75GB SSD

Yeni Eklenenler

İnceleme

Yeni Eklenenler